Sunday 3 January 2016

Jõuludeks ja nii edasi...

Arvasin, et sel aastal ei koo ma ainumatki jõulukuuli. Vale vastus! Kudusin ikka ja väikeseks kingiks päkapikusussi sisse nad läksidki.

Kuna aastal 2015 sai katsetatud taimedega lõnga värvimist, siis kudusin enda värvitud lõngadest sokid. Suuremad sokid on värvitud punase kapsaga (peitsiks raudvitriol) ning kirjalõngaks kurkumiga värvitud (peitsiks raudvitriol). Väiksemad sokid said aga värvi punasest peedist.

Doominoruutude kudumine on üks ääretult tore ajaviide. Iial ei tea, millised nad tulevad, kui kasutada Grazy Colouri lõnga. Kudusin ühe salli, mille õpetuse leidsin Dropsi varasalvest. Sall läks kingiks ühele sugulasele, kellele suvel sai doominoruutudest vestki kootud.


Kuna jõulude aeg on üllatuste aeg, siis otsustasin kududa ühele vahvale paarile sokid. Pereemale valged lehesokid ning pereisale triibulised. Eks pakisaajad olidki omajagu üllatunud...

Jõuluvana kingikotti läksid ka jänkudega sokid pisikesele piigale ning topeltkindad. Võib täiesti kindel olla, et täpselt samasuguseid ei ole kellelgi :).

Küllap jõuluvana teab, mida lapsed kingikotist leida soovivad. Nii aitasin minagi tema ühe tellimuse täita tänu Sirtsuki blogile (http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&idu=350&singlepost=84346). Nimelt valmis sealse õpetuse järgi üks Sipsik, kes läks rõõmustama üht väikest tüdrukut. Et pildil julgem olla oleks, siis üks päkapiiga on Sipsikule toeks (päkapikk on valminud Elena Dorshi õpetuse järgi)


No comments:

Post a Comment